Σάββατο, 20 Απριλίου 2019

ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΩΡΑΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ Η ΙΜΒΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΣ!


Γιατι η Συνθηκη της Λωζαννης για το θεμα αυτο εχει αντικατασταθει απο τη  Συνθηκη του Μοντρε του 1938 για τα νησια Λημνο-Σαμοθρακη, και τη Συνθηκη των Παρισίων για τη Ρόδο το 1947.

Ενω για τα νησια Λεσβο-Σαμο-Χιο-Ικαρια πραγματι πρεπει να υπαρχει μια ασαφεια , αλλα αφου οι Τουρκοι συγκεντρωνουν πυκνότατες δυναμεις απεναντι στα Νησια αυτα-4η Σταρτια -Στρατια Αιγαιου και κανουν συνεχως εναεριες παραβιασεις εις βαρος μας μετα την εισβολή στην Κυπρο το 1974 και εξης, πανω απο τα νησιά αυτά, εχουμε δικαιωμα σε νόμιμη αμυνα, ενω οι ιδιοι δεν δικαιουνται να ισχυριστουν ότι απειλουνται απο τους εκπαιδευομενους Ελληνες στρατιωτες σε συνηθη αριθμό στα νησια αυτα.

Οποτε αν θελουν να τηρουνται οι διεθνεις συνθηκες, ας επιστρεψουν οι νησοι Ιμβρος-Τενεδος σε καθεστως αυτονομιας οπως προβλεπει η συνθηκη της Λωζανης με αυτοδιοικηση-δημογεροντία, τοπικη χωροφυλακη απο Ρωμηους κατοικους , και συμβολικη μονο παρουσια ενος Τουρκου Υπευθυνου αφου θα υπαγωνται τυπικα στην Τουρκία αλλα με ισχυρη Ελληνικη "επηρρεια".

Καταλαβες, αγραμματε Χουλουσί Ακαρ,  που μόνο γαυγιζεις αλλα δεν τολμας να δαγκωσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου