Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΣΤΟΥΣ50 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗ...ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...Εικονες απο την Επετειο της Αποκαταστασης της 
Δημοκρατιας-υπερβολικά πυροτεχνηματα στο Προεδρικό...

 ...που την αποδιδει καλλιον όλων η φραση- κραυγη της Σαπφούς Νοταρα:

" Στάχτη και μπούμπερρρρρρη!..."

1 σχόλιο:

 1. ΝΑ "ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΟΥΜΕ" 

  ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

       Ανήμερα της επετείου της, η δημοκρατία αφήνει μιαν Ελλάδα πυρπολημένη, μία χώρα καμμένη απ΄ άκρο σε άκρο, αμέτρητους νεκρούς κι ερείπια παντού.

       Με αποκορύφωμα τη σημερινή συμβολική θεομηνία, η δημοκρατία που "ενέσκηψε" από το 1974 με τον μητραλοία Καραμανλή και διαιωνίστηκε από τους, εν συνεχεία, αλήτες εκφραστές της μέχρι τον σημερινό Παυλόπουλο και Τσίπρα, αφήνει πίσω της εκατόμβες ανθρωπίνων θυμάτων, πείνα, εξαθλίωση και, κυρίως, συντριβή της εθνικής αξιοπρεπείας των Ελλήνων.

       Σήμερα ρέγχει επιθανάτια ολόκληρη η Ελλάδα.
       Με παραδιδόμενα εθνικά εδάφη σε ξένους, με απώλεια της Κύπρου, της κυριαρχίας στο Αιγαίο και την Θράκη, με την Μακεδονία εκχωρημένη σε βόρειους άρπαγες, αυτός ο ανόητος λαός που άλλοτε κόμπαζε υπερφίαλα ότι "πέταξε τους Φασίστες στη θάλασσα" σήμερα πέφτει ο ίδιος στη θάλασσα για να σωθεί από την πύρινη λαίλαπα την οποία άναψαν οι ηλίθιες επιλογές του για να κατακάψουν ακόμη και τον Παρθενώνα με τον οποίον ουδεμία σχέση έχει διότι ως ανελλήνιστος δεν είναι "Ελληνικός".
       Αυτός ο ηλίθιος γραικύλικος λαός που αποτεφρώνεται "συν γυναξί και σκύλοις"  είναι αυτός που ανέδειξε μία κυβέρνηση σαλτιμπάγκων η οποία η οποία προσέλαβε 5.500 εποχιακούς πυροσβέστες με ουσιαστικά προσόντα ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% και ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΤΩΝ, με αποτέλεσμα αυτές οι 5.500 χιλιάδες ανημπόρων να μην είναι σε θέση να επιχειρήσουν για την άσκηση των καθηκόντων για τα οποία προσελήφθησαν.
       Όχι, δεν αξίζει κανένα δάκρυ για τους ενόχους του δημοκρατικού ολοκαυτώματός τους.

       Όμως, όσοι νουνεχείς, είναι καιρός να σκεφθούμε ότι αποτελεί καθήκον μας η "αποτέφρωση" της δημοκρατίας και των ηλιθίων οπαδών της .

       Ας πυρπολήσουμε λοιπόν, πριν πυρποληθούμε.


       ΥΓ . εκφράζω την βαθύτατη του για τις απώλειες των ζωών αμέτρητων ζώων τα οποία είναι τα μόνα αθώα θύματα και αμέτοχα της δημοκρατικής θεομηνίας στην οποία επιμένουν ηλίθιοι "άνθρωποι".

  ΑπάντησηΔιαγραφή