Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΧΜΗΡΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΕΕ-ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Ο Γ. Καρατζαφέρης ζητεί  με επείγουσα επιστολή του προς τους  κ.κ. Τουσκ, Γιουνκέρ και Ταγιάνι  την παρέμβαση  της ΕΕ  για την  άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων ομήρων που  παραμένουν  αιχμάλωτοι στην Τουρκία

Την  άμεση παρέμβαση  τής  ( ως τώρα αδιάφορης) ΕΕ για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων ομήρων ζητεί με επείγουσα επιστολή του  προς  τους τρεις  κορυφαίους παράγοντες της ΕΕ  ( Γιουνκέρ, Τουσκ και Ταγιάνι) ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης  . Παράλληλα συνεννοήθηκε με τον Εκπρόσωπο του Κόμματος  τ. Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη ο οποίος  έκανε το ίδιο και προς τον Νορβηγό  Γ.Γ. του  Συμβουλίου της Ευρώπης  κ. Γιάγκλαντ ,  οργανισμό  εντελώς διαφορετικό από την  ΕΕ  στον οποίο μετέχει και η Τουρκία ως χώρα-μέλος.

Η επείγουσα επιστολή του Προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρη προς τους κ.κ. Τουσκ, Γιουνκέρ και Ταγιάνι είναι η εξής :

Κυρίους
Donald Tusk
Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου,

-Jean-Claude Juncker
Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,

-Antonio Τajani
Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,

                                                                                                 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

                                                                                                 17.3.2018
Κύριοι,
Επί δύο και πλέον εβδομάδες συνεχίζεται η  ομηρεία –αιχμαλωσία στην Τουρκία (χώρα που είναι , υποτίθεται, «υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ» )   δύο Ευρωπαίων υπηκόων που τυγχάνουν στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Οι δύο Ευρωπαίοι υπήκοοι  κρατούνται, χωρίς να έχει ακόμη απαγγελθεί κατηγορία εναντίον τους - στην  Αδριανούπολη της Ανατολικής Θράκης, και συνελήφθησαν -υπό αδιευκρίνιστες και ύποπτες συνθήκες – ενώ περιπολούσαν στην μεθόριο που χωρίζει την ΕΕ από την Τουρκία, στην οποία βρίσκονταν επιτηρώντας το ακραίο  αυτό όριο  της  Ελλάδας (άρα  και  της ΕΕ)  και προσπαθώντας , μεταξύ άλλων ,  να  εντοπίσουν  την παράνομη δραστηριότητα  Τούρκων διακινητών  λαθρομεταναστών  και λαθρεμπόρων . Οι Τούρκοι λαθρέμποροι και διακινητές  πλουτίζουν από την παράνομες αυτές δραστηριότητες και καμία κύρωση δεν έχουν από το καθεστώς  του Ερντογάν .
Η ΕΕ ,επί δύο και πλέον εβδομάδες , δεν ανέλαβε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  για άμεση απελευθέρωσή τους , σε  καμία κίνηση  για να συνετίσει τον Ερντογάν δεν προχώρησε αλλά  , αντιθέτως, έλαβε την  απίστευτη απόφαση να δοθούν ακόμη 3 δις ευρώ Κοινοτικών πόρων στην αποθρασυνόμενη και επιθετική Τουρκία.
Ως  Πρόεδρος του ΛΑΟΣ  ,  επί σειρά ετών Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των «Ευρωσκεπτικιστών»  σάς καλώ να αναλάβετε πρωτοβουλία άμεσης απελευθέρωσης των δύο Ευρωπαίων υπηκόων Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη  που κρατούνται από τους Τούρκους  ως ΟΜΗΡΟΙ  ,  ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ και είναι τα μόνα στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων χώρας της ΕΕ που έχουν συλληφθεί από χώρα –υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ.

 Γιώργος Καρατζαφέρης
                                                                                                     Πρόεδρος ΛΑΟΣ         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου