Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ S-400 ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ-ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΧΑΣΚΟΜΕΝ...

( απο τον συναδελφο Μηχανικο και πατριωτη Φιλιππο Αναστασίου-κι ευχαριστουμε...)

ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
Οι Ρώσσοι, δυστυχως,ανακοίνωσαν επισημα οτι η Ρωσσία υπέγραψε με την Τουρκία το οριστικο συμ βόλαιο πώλησης των περιφημων βαλλιστικων πυραυλων S400 !!!
Η Ελληνικη Πολεμικη Αεροπορια μας, ΟΛΑ τα Ελληνικα  νησια του Αιγαι ου μας, αλλα και μητροπο λεις μας, οπως η Αθηνα, η Λαρισσα και η Θεσσαλο νικη, θα ειναι πλεον σοβα ρωτατα εκτεθειμενες και ευαλωτες στις Τουρκικες βλεψεις και επιδιωξεις!!!
Φιλιππος Αναστασιου
Σεπτέμβριος 12, 2017
Η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν τελικως το πε ριβοητο συμβόλαιο για την πώληση των Ρωσσικων βαλλιστικων συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, το οποίο είναι έτοιμο προς υλοποίηση. Την δήλωση αυτήν έκανε σε συνέντευξη του στο πρακτορείο TASS, ο σύμβουλος του Ρώσσου Προέδρου, αρμόδιος για ζητήματα στρατιωτικής και τεχνολογικής συνερ γασίας, Βλαντίμιρ Κόζιν.
«Το συμβόλαιο έχει υπο γραφεί και είναι έτοιμο προς υλοποίηση» δήλωσε ο Κόζιν-και προσέθεσε: «Γνωρίζετε ότι το S-400 είναι ένα από τα πλέον πολύπλοκα συστήματα, που αποτελείται από ένα σύνο λο τεχνολογικών μέσων και συνεπώς, στην περίπ τωση αυτή υπάρχουν πολ λά ευαίσθητα σημεία.
Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι όλες οι αποφάσεις που λαμβά νονται ως προς το εν λόγω συμβόλαιο ανταποκρίνον ται στα στρατηγικά μας συμφέροντα. Σε σχέση με αυτό, κατανοούμε πλήρως την αντίδραση μερικών δυτικών χωρών , οι οποίες επιχειρούν να ασκήσουν πιέσεις στην Τουρκία».
Ο Κόζιν επεσήμανε επίσης ότι τα συστήματα αυτά S-400, θέλουν να τα απο κτήσουν και άλλες χώρες, οι οποίες περιμένουν στη σειρά. «Είναι χώρες – όπως είπε – της Νοτιο ανατολικής Ασίας, της Μέ σης Ανατολής και μερικά κράτη μέλη του Οργανι σμού του Συμφώνου Συλ λογικής Ασφάλειας (ΟΣΣΑ). Υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτήσεων και από μια σει ρά χώρες, που δείχνουν μεγαλο ενδιαφέρον για το σύστημα αυτό των S-400. »

Οχι θα κατσουν να σκασουν... 
Ακομη περιμενουν απαντηση για τη Ρωσικη βαση στη Συρο...Να τα λεμε κι αυτα...

Και να λεμε και ότι ο Ερντογαν εχει τα "ουμπαλα" να γραφει σε αυτα τις απιστευτες αντιρρησεις και πιεσεις του ΝΑΤΟ να μην παρει Ρωσικα οπλα...
Πανουλη, μ ακους; ( με στολη παραλλαγης η κοστουμι, το ιδιο χοντρος θασαι...) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου