Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ : ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ...
Στο φύλλο " ΕΜΠΡΌΣ" της 16/1/2017 δημοσιεύτηκε σχετικά με το ως άνω θέμα η ακόλουθη ανακοίνωση της "Χρυσής Αυγής":

"Πασιφανές είναι σε εχθρούς και φίλους, σε υποστηρικτές  και πολιτικούς αντιπάλους, ότι το Κίνημα βρίσκεται σε μια διαρκή ανοδική πορεία.(....) και για αυτό το λόγο οι δυνάμεις του εθνομηδενισμού και της νέας τάξης πραγμάτων, ντόπιας και εγχώριας,  δε θα πάψουν να ψάχνουν η να δημιουργούν αφορμές για να μας πλήξουν όπως έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 η να μας τρομοκρατήσουν με τις  δολοφονίες των δυο Ηρώων Συναγωνιστών μας τον Νοέμβριο του ιδίου έτους.

Είναι σίγουρο ότι το παρακρατικό σύστημα των αρουραίων των μυστικών υπηρεσιών και των οργανων τους ( αστυνομικό-αριστερό παρακράτος) θα ξανακτυπήσει. Αυτή τη στιγμή της μεγάλης μας ανόδου, όπως και το καλοκαίρι του 2013 , το σύστημα θα δημιουργήσει συνθήκες προβοκάτσιας για να πλήξει τη νομιμότητα του Κινήματος. Ουδείς δικαιούται να προσφέρει "όπλα" στο σύστημα και να γίνει ηθελημένα η αθέλητα μέρος της προβοκάτσιας η των προβοκατσιών που διαφαίνονται.

Τονίζουμε λοιπόν όπως και πρίν πολλά χρόνια τη σταθερή απόφαση της Ηγεσίας και των Οργάνων του Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή  Αυγή" πως ο αγώνας μας κινείται και θα κινηθεί στα απολύτως  νόμιμα πλαίσια.Δεν θα δώσουμε κανένα δικαίωμα στο αστυνομικό κράτος να σταματήσει την ανοδική πορεία του Κινήματος χάρις στις συμπεριφορές και πράξεις ανεγκέφαλων που θα λειτουργήσουν η λειτουργούν ουσιαστικά ως πράκτορες εντός του Κινήματος. 
Όποιος με τη συμπεριφορά του, τις πράξεις του η ακόμα και με τις ηλιθιωδέστατες αναρτήσεις του σε κοινωνικά δίκτυα εκθέτει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Κινήματος το οποίο εντός ολίγων μόλις ετών και μετά από φυλακίσεις, διώξεις και δολοφονίες κατάφερε να καθιερωθεί ως τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας, θα απομακρύνεται παραδειγματικά. 

Θα διεκδικήσουμε και θα πετύχουμε αυτό που μας ανήκει, θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. 
Με τη δύναμη του Λαού και τις διαδικασίες που θα μας καθιερώσουν, ευελπιστούμε σύντομα στη Νίκη και στη διεκδίκηση της πρώτης πολιτικής δύναμης της χώρας. 

Στην κατάκτηση της Εθνικής Λαϊκής Διακυβέρνησης. 
Τέρμα τα αστεία λοιπόν. Τα πράγματα για την Πατρίδα μας είναι πολύ σοβαρά από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Όποιος δε λάβει υπόψιν το περιεχόμενο αυτής της απόφασης της Διοικήσεως και των Οργάνων του Λαϊκού Συνδέσμου, θα απομακρυνθεί άμεσα από το Κίνημα, είτε φίλος είναι, είτε μέλος, είτε υποστηρικτής και η συμπεριφορά του θα καταγγελθεί πρός άπαντα τα μέλη. 
Συνιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή όλων στη μόνιμη προεκλογική περίοδο που διανύουμε και την αποφυγή της έστω και κατ ιδέα η ακόμη και θεωρητικά μη νομίμου πράξεως.

Τα χέρια μας ήταν και είναι καθαρά όπως και το ποινικό μας μητρώο.

Εκ της Κεντρικής Διοικήσεως του Λαϊκού Συνδέσμου " Χρυσή Αυγή"

====================================================================

Σαφεστατη και ευστοχη ανακοινωση που ξεκαθαριζει τα πραγματα και παρεχει τη βαση για να προφυλαχθεί η  Χρυσή Αυγή " απο στημενες προβοκάτσιες.

Αρκεί να προσεχθεί οτι συχνά λόγω και της μεγαλης -και σκόπιμης ...- ασαφειας  της Ελληνικής Νομοθεσίας,ορισμενες πολιτικές  ενεργειες μπορει να κινουνται σε "γκριζες νομικές ζωνες" και όρια, και αυτο δε θα πρεπει να στερησει την " Χ.Α" απο δυνατότητες μαχητών νομικά πολιτικων δρασεων-οπως αλλωστε γίνεται και με όλα τα Κόμματα, και ιδιως το ΚΚΕ, που παλιότερα καθε τρεις και λίγο ηταν στα δικαστήρια για τις δρασεις του.

 Οπως και οτι το συνθημα " Νόμος ειναι το δίκηο του Εργατη!", μπορει να απατηθεί συχνά με το κατοπτρικό ως προς αξονα " Νόμος ειναι το δικηο του Πατριώτη!"...

Και ισως η πληρέστερη τοποθετηση θα ηταν "κινηση εντος ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ"-εχει μεγαλη σημασία αν κινειται κανεις στο "κεντρο" του Νόμου η κοντα στα όρια του, χωρις να τα υπερβαίνει, ασφαλώς...

...κι αυτο για να μην απογοητευτούν όποιοι νομιμόφρονες αλλά και δυναμικοι πατριωτες (ουτε "μπράβοι", ουτε "ψευτοπαλληκαράδες", ουτε "φουσκωτοι" , ουτε "δέρνες", ουτε τιποτε αλλο σχετικό-δεν τους ειχε , ουτε τους εχει αναγκη ενα δυναμικο λαικό Κίνημα μισου εκατομμυρίου Ελλήνων ηδη...)  θεωρησουν ότι εδω συμβαινει μια "λεγκαλιστική μεταλλαξη" που περικλειει κινδυνους απορρόφησης της "Χρυσης Αυγης" απο το Συστημα ....

Προσοχη, λοιπον στις "χρυσες τομές" αναμεσα σε παρελθόν, παρόν και μέλλον, και το '"γκαζι-φρενο" που εχει τόσο αναγκη η " Χρυση Αυγη" στη νεα αυτη φάση ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου