Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ENANTI TΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΘΑ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ...

Να κι οι δυο μας Πρωθυπουργοι -μπρος ο καραγεωγραφητος Τσιπρας, πισω ο Τσιπροσειδώνας με την 
πηρουνα...Θαυμα! Θαυμα! Το εφαρμοσε και ο Κυριος Ημων Ιησους με τα 5000 ψαρια κι εσκισε!!...οπως π.χ. Μυτιληνη ενα νησί...
...Λέσβος αλλο...

Ικαρία ενα νησί...
...Ικαριά άλλο!...

 Θήρα ενα νησί...

...Σαντορίνη αλλο!...

Κέα ενα νησί
...Τζιά άλλο!

Κυθηρα ενα νησί
...Τσιρίγο άλλο!

Κερκυρα ενα νησί...
Corfu αλλο!

Zακυνθος ενα νησί...
Τζαντε αλλο!

Σύρος ενα νησί...
Συρίη ( το φοινικικο όνομα...) άλλο!

Μακρόνησος ενα νησί ...
...Μακρονήσι άλλο !

Αστυπαλαια ενα νησί...
...Αστροπαλιά αλλο...

Κρήτη ενα νησί ...
Girit ( και τουρκικα τεως ονόματα, γιατι όχι; θα τους αρέσει των Τουρκων -αυτο δε θα το ζητησουν, αφου θα πουν" ενταξει αυτο ειναι ηδη τουρκικο, τόχω ηδη ομομαστικά , τι να το κανω και πραγματικά κι όλας, ασε που ναι και λιγο "τζορες" οι κατοικοι (1) ...) άλλο !

Οποτε οσα κι αν μας παρουνοι Τουρκοι ( η τους τα δόσουμε γιατι μας τα πρηξανε , κι αφου τοχουν τετοιο μαράζι -ετσι κι αλλιως- δυστυχως κι αντεθνικότατα...- χεσμένα ταχουμε τα πιό πολλά, που δεν εχει ουτε καν πλοίο το χειμωνα οποτε δε θα μας φανεί...)

... π.χ. τα μισά...

...εμεις "λογιστικα" παλι 1023 νησιά θαχουμε !

Elementary, ρε μαλάκα "Μάξιμίνιμε" Watson...

(1) Α, να βρε πως βγαινουν οι νεες ιδέες : Με αφορμή την Κρήτη/Girit που ειπαμε παραπάνω, μας ηρθε φλασιά: Μηπως να ξαναδοσουμε  ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΗΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ, ("Γκιαουρ αντά", Γιοκσέ Αντά", "Καρντακ " κλπ) ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ-ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ...-  ΟΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ Τ ΑΦΗΣΟΥΝΕ; Ακομα πιο Elementary...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου