Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΤΟ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ "ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ" Η "ΕΛΛΑΔΑ" ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ...


...και γιαυτό αναδιαμορφώθηκε το σχήμα της χώρας , ως κάτωθι...

 
  Μη σας ξεγελά το σχήμα και οι επιγραφές-είναι από παλιά...
( το "EIRE" σημαίνει απλά " Ει-ρε (πούστη μου, που μας έφεραν"..)
( χάος στην Ευρώπη-χάνει η μάνα το παιδί κι ο Σόιμπλε τα "καρούλια"...) 

Πρόκειται για την "Ελληνική Νήσο  των Βαλκανίων"-δεξιά επάνω με άλλο χρώμα η τ.Δυτική Θράκη μας, τώρα ανήκουσα στη γειτονική "Τουρκική Δημοκρατία της Βρεταννίας"( ΤΔΒ)...

 Πάμε εμείς εκεί, ως λαθρο-αντι να έρθουν αυτοί εδώ, πάλι ως λάθρο... 

  ( ΥΓ. :Και να τι λέει η " Διεθνής Αμνηστεία" για την άθλια πίεση να γίνει η Ελλάδα " Δουβλίνο" :

"Η πίεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες, ώστε οι μεταφορές βάσει Δουβλίνου προς την Ελλάδα να μπορούν να ξαναρχίσουν, είναι υποκριτική.
Και αυτό γιατί, «ένας από τους κύριους λόγους εξαιτίας των οποίων είναι τόσο άθλιες οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα - ιδιαίτερα στα νησιά - είναι η Συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεθνής Αμνηστία.

«Φαίνεται ότι για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή όλοι οι δρόμοι για τους πρόσφυγες οδηγούν στην Ελλάδα.
Είναι εξωφρενικά υποκριτικό εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να αφήνει να εννοηθεί ότι η Ελλάδα είναι η μόνη υπεύθυνη για τις άθλιες συνθήκες, ενώ ο υπερπληθυσμός και το ανασφαλές κλίμα που επικρατούν στα ελληνικά νησιά, προκαλούνται ως επί το πλείστον από τη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, και επιδεινώνονται από την έλλειψη αλληλεγγύης που δείχνουν άλλες χώρες της ΕΕ για τη μετεγκατάσταση των ανθρώπων», επισημαίνει στην ανακοίνωση η Ιβέρνα Μακ Γκόυαν, διευθύντρια της Διεθνούς Αμνηστίας στο Γραφείο των Ευρωπαϊκών Θεσμών.

«Οι συνθήκες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι αιτούντες άσυλο στα ελληνικά νησιά είναι ο υπερπληθυσμός, οι χαμηλές θερμοκρασίες, η έλλειψη ζεστού νερού, η βία και οι υποκινούμενες από μίσος επιθέσεις.
Ενώ έχουμε εδώ και πολύ καιρό ζητήσει τη βελτίωση των συνθηκών υποδοχής, η αναγκαστική παραμονή των προσφύγων στα νησιά, έτσι ώστε να επιστρέφονται στην Τουρκία, σύμφωνα με την ερμηνεία που δίνει η Τουρκία στη “Συμφωνία”, είναι απάνθρωπη.
Πρέπει αμέσως η πίεση προς την Ελλάδα να ελαττωθεί και όχι να αυξηθεί», προσθέτει η κ. Μακ Γκούαν.
Η Διεθνής Αμνηστία, προκειμένου να μειωθεί η πίεση προς την Ελλάδα, προτείνει, οι αιτούντες άσυλο να μεταφέρονται επειγόντως από τα νησιά προς την ηπειρωτική χώρα, να επανενωθούν με τις οικογένειές τους σε άλλες χώρες και να επιταχυνθεί η μετεγκατάσταση σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες έχουν δεσμευτεί να δεχτούν πρόσφυγες από την Ελλάδα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου