Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΟΙ : " Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ"..." ...επειδη οι Ευρωπαιοι πληρώνουν..."

Ετσι ειναι ...
Με τον παραφρονα νεοιουδαικό Καλβινισμο που αντικατεστησε τον Χριστιανισμο στην Ευρωπη το 1520 ( κι ο Ιουδας γκρινιαξε στο Χριστό σαν τσιφούτης " Εβραιος" : Με τα λεφτα που κόστισε αυτο το μυρο, Ραββί, που εχυσε στα πόδια σου η Μαγδαληνη, θα μπορουσαμε να ταισουμε ολους τους φτωχούς της Ιουδαίας..."-και ξερουμε τι κεραυνοβόλα απαντηση πηρε...) ...
...οι Γερμανοι, αφου τους βοηθησαν μετα την  καταστροφη της Γερμανίας να μαζεψουν τα ερειπια-για τα οποία ηταν υπευθυνοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ...- και να ορθοποδησουν -τότε ηταν καλοι οι Αμερικανοι πολίτες που πληρωναν τα Σχεδια Μαρσαλ-ασχετο για ποιους δικους τους λόγους...


...κι αφου "λιγδωσε τ αντερό τους "...
..τωρα βγαζουν γλώσσα στον ευεργετη τους ( "εκινησαν την πτερναν κατα του ευεργετου", που λεει κι η Γραφη...)

...και επαληθευουν την λαικη μας παροιμία " σηκώθηκαν τ αγγουρια να πηδηξουν το μαναβη!..." ( η " σηκωθηκαν τα αγγειά να χεσουνε τους κώλους"-πιο βρώμικο αυτό...)

Καλά να παθουν  οι απλοικοί καουμπουδες...

Γιατι δεν ακουσαν την συμβουλη του Σταλιν το 1945 στο Ποτσδαμ στην Τετραμερη των νικητων του Β Παγκ. Πολέμου ( Αγγλια, Γαλλια, Μ. Βρεταννία, Σοβ. Ενωση)  : "Με ρωτάτε τι να κανουμε με τους Γερμανούς και τη Γερμανία ; Να σας πω : Χωραφι για πατατες, και ολοι τους σκυμμενοι μονο πατατες να καλλιεργουν εις τον αιωνα...Αν δεν το κανουμε ετσι, σε 50 χρόνια θα τους εχουμε παλι στο σβερκο μας..."

Ταδε εφη ο προφήτης Τσουγκασβίλι...

Δεν τον ακουσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου