Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ".

Ανακοινώνουμε ότι αποχωρούμε από το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, λόγω διαφωνιών μας με την Ηγεσία σχετικά με την λειτουργία (η μή, κατ εμάς, λειτουργία) του Κόμματος και των Οργάνων του από δύο και πλέον, την ανάγκη δυναμικότερης επανεμφάνισης του στα πολιτικά δρώμενα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για την Πατρίδα μας, όπως και την στασιμότητα του θεωρητικά ορθότατου εγχειρήματος διεύρυνσης μέσω της δημιουργίας της "Εθνικής Ενότητας" από τους Γ. Καρατζαφέρη-Π. Μπαλτάκο.

Την οριστική απόφαση μας αυτή ανακοινώσαμε χθές 2/11/206 σε συνάντηση δια ζώσης στον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο ευχαριστήσαμε για την δεκαετή συνεργασία κατά την οποία πολλά μάθαμε και βιώσαμε, ευχόμενοι σε αυτόν κάθε επιτυχία στα κάθε είδους πολιτικά, επικοινωνιακά, δημοσιογραφικά κλπ εγχειρήματα που θα επιλέξει να εμπλακεί για το καλό της Πατρίδας.

Ο Γ. Καρατζαφέρης μας ευχαρίστησε με τη σειρά του για την δεκαετή συνεισφορά και συνεργασία μας, και εξέφρασε την ευχή να συναντηθούμε στο μέλλον και πάλι στο Πατριωτικό κίνημα υπό άλλες συνθήκες, κάτι στο οποίο και εμείς συμφωνήσαμε.

Από τούδε θα κινηθούμε αδέσμευτοι και επιλεκτικά, όπως κρίνουμε ωφέλιμο για την Πατρίδα, στο ευρύτερο Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Κίνημα που αναπτύσσεται σήμερα σε πολλά επίπεδα, χωρίς αποκλεισμούς, και με στόχο την ενότητα του σε ένα ευρύ "Πατριωτικό "Ουράνιο Τόξο" αφού, κατά τον Εθνικό μας Ποιητή Δ.Σολωμό, "αν μισούνται αναμεσό τους ( οι Πατριώτες σ.σ.), δεν τους πρέπει λευτεριά".

Αλέξανδρος Κ.Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου