Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ "Ε.ΛΑ.Μ" ( ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΧΙ ΤΟ ΕΑΜ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑ ΧΑΜΟΥ...) -ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

 Να πως επιβεβαιωθηκε θριαμβευτικά η προβλεψη της συνεντευξης αυτης
Το ΕΛΑΜ με 3, 71% στην Κυπριακην Βουλήν...

"Στην κυλιόμενη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εφημερίδα "Καθημερινή της Κυριακής" ( σ.σ. προ δυο εβδομάδων...) φαίνεται ξεκάθαρα πως το ΕΛΑΜ βρίσκεται με το ένα πόδι μέσα στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η τελευταία μέτρηση για το ΕΛΑΜ δείχνει 2,6% χωρίς αναγωγή κάνοντας άλμα από την προηγούμενη μέτρηση τον Απρίλιο του 16 που έδειχνε το Εθνικιστικό κίνημα στο 1,9%. Ένας από τους υποψήφιους της επαρχίας Πάφου, ο Μιχαλάκης Μιχαήλ μιλάει αποκλειστικά στο ShowTime-cy, για το κόμμα που κάποιοι φοβούνται, τις απόψεις τους, την ελληνική Κύπρο αλλά και το σύμφωνο συμβίωσης που μπήκε στη ζωή μας. Γιατί υποστηρίζει πως φέτος το ΕΛΑΜ θέλει και πρέπει να μπει στη βουλή; Τι απαντά στην ταύτισή τους με την Χρυση Αυγή; Γιατί διαφωνούν με το σύμφωνο συμβίωσης και ποια η άποψή τους για τους ομοφυλόφιλους; 
Ο Μιχαλάκης Μιχαήλ μιλάει για όλα, απαντάει σε όλα και δίνει την δική άποψη για το κόμμα που φέτος αρκετοί πιστεύουν πως θα κάνει την ανατροπή:

Μιχαλάκη, αλήθεια, για ποιο λόγο  το ΕΛΑΜ θέλει φέτος περισσότερο από ποτέ να μπει στη βουλή ; 
 Η κοινωνία βρίσκεται στα όρια της με τις λάθος πολιτικές που εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα και απο ότι φαίνεται το ίδιο το κατεστημένο ζητά σε αυτή την αναμέτρηση την εκλογική ψήφο εμπιστοσύνης. Επιβάλλεται η είσοδος του ΕΛΑΜ στην βουλή γιατί με την μαχητικότητα και τις ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις που έχει είναι το μοναδικό κίνημα που μπορεί να γίνει η ασπίδα του Κυπριακού Ελληνισμού γιατί μόνο το ΕΛΑΜ είναι αυτό που απειλεί την διεφθαρμένη κομματοκρατία.

                          "ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΑΜ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ"

Γιατί ένας Κύπριος ψηφοφόρος να ψηφίσει το ΕΛΑΜ. Τι θα κερδίσει βάζοντας σας στη βουλή και γιατί να μην ψηφίσει κάποιο άλλο κόμμα...

Οι Κύπριοι ψηφοφόροι θα στηρίξουν το ΕΛΑΜ γιατί εμείς ούτε με σκάνδαλα έχουμε ανάμιξη, ούτε μίζες έχουμε πάρει και κανένα δεν έχουν βλάψει ή πειράξει οι πολιτικές μας θέσεις αλλά αντίθετα έχουμε προσφέρει πολλά στην κοινωνία και είμαστε έμπρακτα δίπλα στον συμπατριώτη μας χωρίς μάλιστα ένα ευρώ κρατικής χορηγίας ή άλλης και πάντα απο το υστέρημα των ΕΛΑΜιτών. Θα κερδίσει η κοινωνία με την είσοδο μας στην βουλή την αντιπροσώπευση που επιτέλους της αξίζει. ΔΕΝ είμαστε όλοι το ίδιο.

Τόσα χρόνια γιατί οι Κύπριοι πολίτες δεν ψήφιζαν το ΕΛΑΜ… 

Γιατί δυστυχώς με την μέθοδο της λάσπης και της προπαγάνδας απο τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα έχουν  κτίσει μία ψεύτική εικόνα για το ΕΛΑΜ που δεν ισχυεί. Μιλούν όλοι για εμάς χωρίς εμάς. Αυτή η εικόνα κατεδαφίζεται καθημερινά προς τα έξω και όλο και περισσότερος κόσμος αγκαλιάζει αυτο το κίνημα και αυτό θα φανεί στις επερχόμενες εκλογές.

                                 "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΜ"

Κάποιοι βλέπουν ΕΛΑΜ και φοβούνται. Αν εξαιρέσουμε εσένα οι περισσότεροι ΕΛΑΜιτες έχουν, ξυρισμένο κεφάλι, μαύρα ρούχα και ακραίες σκέψεις. Τι είναι αυτό που θέλετε να περάσετε προς τα έξω. 

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το φοβούνται. Δεν υπάρχει κανένα υποχρεωτικό στύλ και κανένας συγκεκριμένος σωματότυπος για τα μέλη μας. Έχουμε ανθρώπους απο όλα τα κοινωνικά σύνολα και στρώματα της κοινωνίας και είμαστε πολύ περήφανοι γιατί όλοι στο ΕΛΑΜ βάζουν την αγάπη για αυτή την πατρίδα πάνω απο τα συμφέροντα και είναι αγνοί πατριώτες. Κανένα μήνυμα προς τα έξω δέν θέλουμε να περάσουμε. Αυτό είναι μύθος απο άλλους.

Αρκετοί σας ταυτίζουν με την Χρυσή Αυγή. Γιατί υπάρχει αυτός ο μύθος και πόσο μέσα πέφτουν αυτοί που σας ταυτίζουν… 

Το πρόβλημα της Κύπρου και της Ελλάδας δέν είναι ούτε το ΕΛΑΜ ούτε η Χρυσή Αυγή αλλά αντίθετα αγωνίζονται για την ευημερία του Ελληνισμού γενικότερα και διαχρονικά. Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ τί έχει να πεί για το ΚΚΕ τον Άρη Βελουχιώτη και Λένιν και Στάλιν που συχνά φωτογραφίζεται με καμάρι ? Ο κύριος Σιζόπουλος για τον Τζοχατζόπουλο..? Τα κυπριακά κόμματα που μπαινοβγαίνουν στα κατεχώμενα σε ανύπαρκτο κράτος και συνομιλούν με φαγοπότι με ανύπαρκτα κόμματα τί γίνεται ?

                     "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ"

Οι τουρκοκύπριοι είναι αδέλφια λένε στο ΑΚΕΛ ενώ όπως βλέπουμε και στις συνομιλίες το στηρίζει φέτος και το ΔΗΣΥ. Η άποψη του ΕΛΑΜ ποια είναι…. 

Είναι μία μειονότητα σε ένα κράτος και σάν έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και όχι να απολαμβάνουν τα υπερπρονόμια εις βάρος της πλειοψηφίας. Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

                         "ΤΟ ΕΛΑΜ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ"

Ποια η άποψη του ΕΛΑΜ για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων κι αν θα θέλατε να σας ψήφιζαν gay άτομα της Κύπρου...

Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και πρόβλημα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός και είναι δικαίωμα του κάθε άνθρωπου το τί κάνει στην προσωπική του ζωή. Με το σύμφωνο συμβίωσης όμως διαφωνούμε εάν θέλουμε να προφυλάξουμε τον κοινωνικό ιστό και τον θρησκευτικό μας χαρακτήρα σαν κράτος. Σήμερα είναι το συμφωνο συμβίωσης. Αυριο τί θα είναι ? Η κτηνοβασία και μετά τί ? η παιδοφιλία ?


Υπάρχει κάποιο κόμμα που το ΕΛΑΜ θα έκανε «συμμαχία» και ποιο είναι πιο κοντά στις απόψεις σας…

Κανένα κόμμα θεωρώ πως είναι κοντά στις απόψεις μας. Συμμαχίες δύσκολα θα κάναμε αλλά εντός της βουλής όταν πρόκειται για αποφάσεις που θα έχουν σαν προταιρεότητα το κοινωνικό ώφελος θεωρώ πώς θα τις στηρίξουμε ανεξάρτητα απο ποιό πολιτικο χώρο θα προταθούν.

Τι είναι αυτό που έχει φέρει το ΕΛΑΜ τόσο κοντά στην εκκλησία και γιατί  η εκκλησία μας είναι τόσο κοντά στο ΕΛΑΜ;

Το ΕΛΑΜ βαδίζει με ένα ξεκάθαρο τρίπτυχο. Πατρίδα Θρησκεία Οικογένοια. Η θρησκεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα για ένα Έθνος σαν και το δικό μας και εμείς σαν Εθνικιστές είμαστε κοντά στον Θεό γιατί διαχρονικά όταν το δείτε η εκκλησία σε όλους τους Εθνικούς αγώνες ήταν παρών.

Είσαι πατέρας ενός μωρού και όπου να σαι έρχεται και το δεύτερο. Σκέφτεσαι καθόλου αν μπεις στη βουλή αυτό θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και θα μειώσει τις οικογενειακές…

Αγαπώ απιστευτα την οικογένοια μου και είναι γεγονός πως σύντομα θα μεγαλώσει. Όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και ο τρόπος. Θα προσπαθήσω να είμαι σωστός στις υποχρεώσεις μου σαν βουλευτής χωρίς να γίνεται όμως εις βάρος τις οικογένοιας μου και το αντίθετο.

Είσαι παντρεμένος με μία από τις ομορφότερες γυναίκες της Κύπρου και πρώην μοντέλο. Πως γνωριστήκατε και πόσο έτοιμη είναι να θυσιάσει την οικογενειακή ευτυχία με την πολιτική σου ζωή…

Είναι γεγονός πως είμαι πολύ τυχερός που είμαι σύζυγος μίας πανέμορφης γυναίκας, της Μαίρης. Περισσότερο τυχερός γιατί η γυναίκα μου είναι πανέμορφος άνθρωπος όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Γνωριστήκαμε πρίν απο πολλά χρόνια απο κοινούς γνωστούς και μόλις την αντίκρυσα μέσα μου κατάλαβα τί σημαίνει έρωτας και ότι αυτή η γυναίκα θα μου αλλάξει την ζωή
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τελική Προεκλογική Συγκέντρωση Ε.ΛΑ.Μ. Αλέξιος Πιτσιλλίδης - Συνέντευξη με το νεαρότερο υποψήφιο των Βουλευτικών Εκλογών »

Και να αμεσως τα αποτελεσματα της ειόοδου του ΕΛΑΜ στη Κυπριακή Βουλή: Ο νεοεκλεγεις Πρόεδρος Αναστασιαδης αρνηθηκε αποψε να παει να παρακαθησει σε γευμα που παρεθεσε ο Τρελλοσουλτανος Ερντογαν στην Πόλη , γιατι εκει ειχε κληθει ο εκπρόσωπος του ανυπαρκτου ΨευδοΚρατους των Κατεχομένων Μουσταφα Ακιντζί..

Ετσι, ετσι : Να αρχίσουν τα πατριωτικά Οργανα εκει και ν ακουστουν μεχρις εδω.....

Οι θέσεις του ΕΛΑΜ για το Κυπριακό ( ν)....

 Τερματισμό των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό
Οι θέσεις του κόμματος καταδικάζουν την ΕΕ, τον "φιλελευθερομαρξισμο" και τον "νεοκομμουνισμό" και στρέφουν κυρίως την προσοχή τους στο εσωτερικό της χώρας, ενώ προτείνουν την αλλαγή πλεύσης σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και την προσέγγιση με τη Ρωσία.
Φυσικά, προεξέχουσα θέση στην πολιτική ατζέντα των Κυπρίων νοσταλγών του φασισμού έχει το κυπριακό ζήτημα. Το ΕΛΑΜ αρνείται κάθε συζήτηση, απορρίπτει κάθε λύση μεταξύ των δύο κοινοτήτων, ενώ προκρίνει το σφράγισμα και πάλι των οδοφραγμάτων που έχουν ανοίξει και συνδέουν την κυπριακή δημοκρατία με τα Κατεχόμενα.

  "Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θεωρεί ολοκληρωτικά εσφαλμένη την πολιτική που ακολουθείται στο εθνικό μας πρόβλημα. Θεωρούμε το Κυπριακό ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής, όχι ως δικοινοτικής διαφοράς, και θεωρούμε πως η Τουρκία αποτελεί μέρος του προβλήματος και όχι μέρος της λύσης.
• Την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων με βάση τη ΔΔΟ. Παράλληλα την καταγγελία διεθνώς των συμφωνιών κορυφής που προνοούν τη ΔΔΟ.
• Το άμεσο κλείσιμο των οδοφραγμάτων που αποτελούν την δίοδο η οποία συντηρεί τον στρατό κατοχής και το ψευδοκράτος.
• Την ενδυνάμωση και ισχυροποίηση της Εθνικής Φρουράς και των υπόλοιπων σωμάτων ασφαλείας της Κύπρου ως δύναμη αποτροπής. Ενεργοποίηση του δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου και πραγματική συνεργασία με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις".
Άλλωστε σημείο αναφοράς σε κάθε τους πολιτική τοποθέτηση είναι η ΕΟΚΑ και απελευθερωτικός αγώνας που ξεκίνησε το 1955 με στόχο την ένωση του νησιού τότε με την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου