Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ- ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ" Ο ΓΕΝΝΑΙΟΣ Τ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ...

( απο το site  laos.gr)

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ (Του Τάκη Δάκογλου)

Η Νέα Δημοκρατία δήλωσε:
«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας».
Δηλαδή, τι δήλωσε ο άνθρωπος;
«Το σύνθημα των καταδρομέων μας με το οποίο συμφωνώ απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος πρώην Βουλευτής Χίου και νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι, καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Έχουμε, ένα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο!».
Είπε ψέματα; Όχι . Γνωρίζουμε τον γείτονα απ’ την καλή κι’ απ’ την ανάποδη.
Τα είπε ξεκάρφωτα; Όχι . Κουραστήκαμε πια από τις χιλιάδες παραβιάσεις τους.
Επίσης αναφερόμενος στην πολιτική της Ευρώπης έναντι της Τουρκίας είπε:
«Γνωρίζουμε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!».
Μήπως δεν είναι αλήθεια;
Τότε ρε κερχελέδες γιατί τον διαγράψατε τον άνθρωπο; Μήπως για να μην ακούει ο Ελληνικός λαός αλήθειες; Τι έχετε πάθει όλοι σας.

Ευνουχιστήκατε; Χεστήκατε επάνω σας από φόβο; ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου