Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

"ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤIΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"Απο το site www.laos.gr

Το αναδημοσιευουμε ολόκληρο γιατι μας βρισκει απολύτως συμφωνους.
Κι ειπαμε, οπου συμφωνούμε με τις δρασεις και πρωτοβουλίες του ΛΑ.Ο.Σ. και του και παλι δρωντος ως Προέδρου του Γ. Καρατζαφέρη...

...θα το  λέμε εδώ κι αλλού  και παντου χωρίς τσιγκουνιές ουτε προσδοκία για ανταλλάγματα .

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ (Του Τάκη Δάκογλου)Μετά από την Κυριακή που μας πέρασε (της Ορθοδοξίας), ημέρα που ο Καρατζαφέρης μάζεψε τους φίλους του της Βορείου Ελλάδος στο Βελλίδειο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, παρατηρώ έναν πανικό στο πολιτικό κατεστημένο σχετιζόμενο με την είδηση που προέκυψε ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ συζητά με άλλους πολιτικούς του Πατριωτικού χώρου για την δημιουργία νέου κόμματος που θα εκπροσωπεί την πατριωτική δεξιά.
Ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή στην «ανεξάρτητη κρατική τηλεόραση» να προβεί σε πλήρη κάλυψη του 8ου Συνεδρίου της Φασιστικής Χρυσής Αυγής, μόνο και μόνο για να ακουστεί ο Μιχαλολιάκος να αφήνει υπονοούμενα για τον πατριωτισμό του ΛΑ.Ο.Σ και του Προέδρου του (δεν ανέφερε ονόματα αλλά ήταν εύκολο να καταλάβει κανείς τι εννοούσε).
Ο νεοεκλεγείς αρχηγός της αμαρτωλής Ν.Δ έδωσε εντολή στο τμήμα απαξίωσης, διασυρμού και λασπολογίας των πολιτικών αντιπάλων, να διασύρουν, να απαξιώσουν και να λοιδορήσουν την κίνηση αυτή του Καρατζαφέρη και των πολιτικών που ενδέχεται να συμμετάσχουν.
Η Χρυσή αυγή αμόλησε τα σκυλιά της να ασχημονούν και να ψεύδονται μέσα από τις Ιστοσελίδες και τα blogs που ελέγχει και χρησιμοποιεί άρθρα πρώην στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ που αποσκίρτησαν σε κάποια στιγμή από το κόμμα και έρχονται τώρα να μας πείσουν ότι ο Καρατζαφέρης είναι μνημονιακός, δολοπλόκος, αρχομανής και κομπιναδώρος, κωλοτούμπας κλπ.
Όλοι αυτοί, βέβαια, έχουν χεστεί απάνω τους με την σκέψη και μόνο ότι ο Καρατζαφέρης μπορεί να ξαναμπεί στην Βουλή και να ταράξει τα νερά του βρωμερού έλους που αυτοί έφτιαξαν, μέσα στο οποίο ζουν και κάνουν τα αίσχη τους και τα εγκλήματά τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού με πλήρη συνεργασία αναμεταξύ τους. Είναι βέβαιο ότι οι έδρες που θα αποσπάσει το νέο σχήμα υπό τον Καρατζαφέρη από όλους αυτούς τους κερχελέδες, δεν θα είναι λίγες.
Στην νέα Βουλή που θα σχηματισθεί όταν θα γίνουν εκλογές, κάτι Ποτάμια, κάτι Λεβέντες και κάποιοι Καμμένοι δεν θα υπάρχουν. Ας αρχίσουν να συνηθίζουν οι υπόλοιποι στην ιδέα ότι θα έχουν για αντίπαλο την ομάδα Καρατζαφέρη, σφιχτοδεμένη και υπερπαραγωγική έτοιμη να τους ξεμπροστιάζει και να προστατεύει τα συμφέροντα των Ελλήνων που τώρα είναι αδύναμοι, ανυπεράσπιστοι και φοβισμένοι μπροστά στους φαύλους πολιτικούς και τους αφέντες τους που είναι γνωστοί σε όλους μας..
"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου