Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ. 30/1/2015"Κατά την πρώτη μετά τις εκλογές συνάντηση των μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, μετ’ ενθουσιασμού και ομοφώνως απεφασίσθη η αφοσίωσης στο πρόσωπο του Προέδρου του Κόμματος και η απαρασάλευτα δυναμική στήριξης των αρχών του υγιούς πατριωτισμού.
Συνεφωνήθη ομοίως,  ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα των τριών μηνών, προέχει η συστηματική παρακολούθηση των πολιτικών εξελίξεων αλλά και των διεργασιών εις το εσωτερικό των άλλων Κομμάτων, ώστε μετά νηφαλιότητος να δομηθεί ευέλικτο σχήμα δράσης, που θα δρομολογήσει νέες κομματικές πρωτοβουλίες"

 Σχόλιο ιστολογίου

Ειναι ασφαλως πολυ θετικό ότι διεψευσθησαν οι Κασσανδρες που προεβλεπαν "λουκετο στο Κόμμα ", "αναστολη δρασεων και λειτουργιας ΛΑ.Ο.Σ. "κλπ, και οτι  ο "Λαικος Ορθόδοξος Συναγερμος" βαρια λαβωμενος αλλα ζωντανός, συνεχιζει τη δραση του.

Ασφαλως της δόμησης ευελικτου σχήματος δρασης για νεες Κομματικες πρωτοβουλιες ειναι αναγκαιο να προηγηθει αξιολόγηση απο τα Οργανα του Κόμματος με κυρίαρχο την Κεντρικη Επιτροπή, των αποτελεσματων των εκλογων, αυτοκριτικη σε ολα τα επιπεδα και ενεργειες βελτιωσης, σε συνδυασμό με λεπτους χειρισμους και αποφασεις για το βαθμό κρισιμης και χρησιμης  εμπλοκης η/και περιφρούρησης του απο κακόβουλες-πιστευουμε- αναφορες σε νομοτεχνικές εκκρεμότητες που εμφανιστηκε να τον αφορούν απο συνηθη κεντρα, ΜΜΕ  και Πρεσβειες σκευωρίας .

ΥΓ. στο ψηφισμα " η αφοσιωσ-Ι-ς" πρεπει να ειναι με "γιωτα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου