Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

ΣΤΙΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ...ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ!

Βουαλά η Ρένα μας... Κινηματογραφικά ωραία,
με κύκλους έρωτα τύπου Άννας Μανιάνι
κάτω απ' τα μάτια...

(Λένε ότι και ..."περιφερειακώς" σκίζει... Σ' αυτήν κρέμεται ο ΣΥΡΙΖΑ επικοινωνιακώς... Αυτήν έχει, αυτήν δείχνει... Αμ που να κρεμαστεί; Στις  τιραντούλες καλού κατηχητόπουλου της βλαχο-Νάντιας Βαλαβάνη, συντρόφου του κακάσχημου ημιφαλακρού "σταλινάρα" Δήμου Τσακνή, ή στην κληρονόμο της δυναστείας Νίκου Κωσταντόπουλου, θηριώδη θυγατέρα Ζωή Κωσταντοπούλου -είδατε άμα δέρνετε τη γυναίκα σας "κομμουνιστικότατα", τι κοράκλα βγάζετε, που δε σηκώνει και κουβέντα; Μάλλον αυτή θα αναλάβει τα ΣΥΡΙΖΟΣτρατόπεδα Αναμόρφωσης των "υπόλοιπων Ελλήνων", όπου η βασική ποινή θα είναι 5ωρο ημερησίως ομιλίες ο Μαϊλης και 5ωρο η Αλέκα Παπαρρήγα...)

 Ναι, μάλιστα...

Αυτή που μας δήλωσε: "Τη Δευτέρα 18 Ιούνη το Μνημόνιο απλά δεν θα υπάρχει, όπως εξηγώ και στη μαμά μου!..."

Βέβαια, κάποιο γαλάζιο πουλάκι που υπερίπτατο της προπαγάνδας προς μαμά, μας "κάρφωσε" ότι η εν λόγω μπαρουτοκαπνισμένη μαμά απάντησε σκασμένη στα γέλια: "Δεν αφήνεις τις μαλακίες, κόρη μου Δευτεριάτικα;"

Και επί τη ευκαιρία: Δεν μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, Κόμμα της Αριστεράς και των "λαϊκών μαζών" να βρει κάτι στο πιο "προλεταριακό" ή έστω "προλετκούλτ" για να παρουσιάσει το Πρόγραμμά του αύριο, από το γνωστό ελιτίστικο, ψαλιδοκωλίστικο, ταχαμουδηθενιάρικο χώρο της "Αθηναΐδας" εκεί στην Ιερά Οδό, όπου η κάθε νεοαριστερή ψιλονεόπλουτη καρακαλτάκα δεν αντέχει να μη δηλώσει ότι το επισκέπτεται για Εκδηλώσεις Τέχνης και Άλλα Πανηγύρια -όπως και το "Μέγαρο" οι Μέγαιρες;...

Άσε που διαγωνίως συνορεύει με Γραφείο Κηδειών...

ΥΓ. Κάποιοι είπαν: "Μα το διάλεξαν γιατί ο χώρος ήταν παληά εργοστάσιο -ήγουν πεδίο ταξικής πάλης ..". Εντάξει, κι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στις 18/6 "παληά" Αριστερά με τα "Βρήκαμε καμμένη γη", "Δε γίνονται όλα, σύντροφοι, σε μια μέρα" και "Μη ζητάτε αμέσως την αποκατάσταση των μισθών σας -είπαμε και μεις καμμιά μαλακία προεκλογικά για να περνάει η ώρα", κατά το γνωστό ανέκδοτο... (που ήδη έχει αρχίσει ο Παπαδημούλης με την καραλευκασμένη οδοντοστοιχία...)

1 σχόλιο:

  1. Είδες τι έκανες για να στοχοποιείς καραγκιόζη; Εσυ και οι όμοιοι σου! Κλωσήσατε τα χρυσά αυγά και τώρα οι πρώτοι που πηδάνε είστε εσείς! Δεν θα βρείτε ουτε την ψήφο σας στην κάλπη! Τούς βγάλατε απ' τις τρύπες τους για να γελάει εις βάρος της χώρας, ολόκληρη η υφήλιος! Τέτοια νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή