Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ: "ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΤΕ!"

Και μ' αυτό το ΚΚΕ, τι θα κάνουμε, αλήθεια, Φρήντριχ,
σε 160 χρόνια; Πρέπει από τώρα να το σκεφτούμε...

...Φυσικά όχι, Αλέκα...

Χαλάρωσε... ("Cool it, comrade -ε, καλά, δεν θα μπορούσαμε να σε πούμε και baby, στα 60 τόσα σου... Είπαμε, άλλωστε, "ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου", αλλά η νιότη έχει ενίοτε και κάτι μπιμπίκια νάαα...)

Εμεις το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να παρακολουθήσουμε από τις κερκίδες τον τρόπο που έχετε ήδη μόνοι σας στριμωχτεί, όσο δεν θα κατάφερνε να σας στριμώξει ούτε ο χειρότερος ταξικός σας αντίπαλος, Μπουραντάς ή Ταγματασφαλίτης, ή έστω Δασκαλό...

Κυρίως με τις αφάνταστες βλακείες του Μαϊλη περί "μη σεβασμού στο Σύνταγμα", και τις δικές σου τις σημερινές περι "μη σεβασμού των αστικών νόμων", χωρίς να απαντάτε εάν, μέχρι να πείσετε το λαό να τους αλλάξει, θα τους σεβόσαστε...

Μιλάμε και για πολύ "αυτοστρίμωγμα"...

(ΥΓ: Α, και κάποιος να μαζέψει επίσης την Κανέλλη "σας", που την έχουν πάρει είδηση τα κανάλια, και τη φωνάζουν για "ψιλό γαζί", κι αυτή νομίζει πως τους τα 'πε και τους "τάπωσε", η ανόητη... -Ας όψεται η "ηγετική Ομάδα" Μ-Π-Π...)

1 σχόλιο:

  1. Μαζί σου πατριώτη!
    Πράγματι κάποιος πρέπει να τη μαζέψει την ανόητη την Κανέλλη που βγαίνει και αφρίζει στα κανάλια και που είχε χτες βράδυ στο Μέγκα το θράσος να εξομοιώσει το βουνό στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο (όπου υπάρχει η γνωστή τεράστια επιγραφή "Είμαι περήφανος που είμαι Τούρκος") με την Ακρόπολη, μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς που το βεβηλώνουν εσχάτως τα συντρόφια της με την ανοχή του άτολμου ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή