Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

BBC - ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΚΕΣ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΩΝ..."Το BBC διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει την ακόλουθη έκτακτη είδηση:
...Κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από συνήθως έγκυρη πηγή, σήμερα 2 Μαϊου στις 10 το βράδυ, μετά την ανακοίνωση της υπαγωγής της Ελλάδας στην τρόικα ΕΕ - ΕΚΤ -ΔΝΤ, σημειώθηκε κίνημα στην πρωτεύουσα της χώρας το οποίο αιφνιδίασε απολύτως την Κυβέρνηση και επικράτησε αναίμακτα.

Αυτή τη στιγμή έχει συγκροτηθεί Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας που αποτελείται από στελέχη ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ που διαφωνούσαν με την υπαγωγή στην τρόικα και από αδέσμευτους οικονομικούς τεχνοκράτες, με την δυναμική υποστήριξη πατριωτών τεχνοκρατών αξιωματικών και των τριών Οπλων των Ενόπλων Δυνάμεων. Άρματα μάχης και ομάδες πολιτοφυλάκων ελέγχουν την Πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις, ενώ ήδη γίνονται διαδηλώσεις υπέρ της Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.

Η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας -η οποία εξασφάλισε τη 12μηνη οικειοθελή αναστολή της λειτουργίας των Κομμάτων και της Βουλής, τα οποία θα συστήσουν μια 5κομματική Επιτροπή Διαβούλευσης με την Κ.Ε.Σ., ανακοίνωσε μία δέσμη 10 άμεσων έκτακτων μέτρων:
  1. Την άρνηση αποπληρωμής του 70% του δημόσιου χρέους της χώρας.
  2. Τη σύναψη δανείου 80 δις ευρώ με 3,5% επιτόκιο από διεθνές fund αποτελούμενο από Ρωσικά, Κινεζικά και Σαουδαραβικά/Ιρανικά κεφάλαια, με μέρος του οποίου θα αποπληρωθεί το υπόλοιπο 30% του δημόσιου χρέους.
  3. Το πάγωμα τιμών βασικών καταναλωτικών αγαθών για ένα εξάμηνο με επιβολή τουλάχιστον 3ετούς φυλάκισης σε κάθε μαυραγορίτη κερδοσκόπο.
  4. Την άμεση είσπραξη βεβαιωμένων φόρων και εισφορών με συνοπτικές διαδικασίες από μικτά διακομματικά συνεργεία με συμμετοχή αξιωματικού της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης.
  5. Τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων με επιδότηση 20% του κόστους ίδρυσης από το κράτος και απαλλαγή από φόρο των επανεπενδυόμενων κερδών.
  6. Τη δήμευση επιχειρήσεων που φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν και την εκχώρησή τους στους εργαζόμενους ή στους ανταγωνιστές κατόπιν πλειστηριασμού, με παραλληλη δημοσιοποίηση του ονόματος τους.
  7. Την απαγόρευση απεργιών σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα κάθε βαθμίδας για 12 μήνες, καθώς και τον περιορισμό των διαδηλώσεων με απαγόρευση αποκλεισμού οδών και του κέντρου των πόλεων ή/και άρνηση παροχής άδειας διαδήλωσης κατά την κρίση των Αρχών και της διακομματικής επιτροπής.
  8. Την απαγόρευση των απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα για 12 μήνες.
  9. Τη μείωση των δαπανών του Δημοσίου κατά 30% εντος 12μήνου, συμπεριλαμβανομένων και μισθών των δημοσίων υπαλλήλων κατόπιν εφαρμογής αυστηρών κριτηρίων αξιολόγησης.
  10. Την ποινή κατ' ελάχιστον 5ετούς κάθειρξης για Δημόσιους Υπαλλήλους που καταδικάζονται για διαφθορά, μέχρι της ποινής των ισοβίων, χωρίς δυνατότητα έφεσης ή ασφαλιστικών μέτρων και με κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των ίδιων και των συγγενών τους μέχρι β' βαθμού.
Τέλος η Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ανακοίνωσε τη σύσταση Ειδικού Δικαστηρίου για τους τέως πρωθυπουργούς Καραμανλή και Σημίτη, καθώς και για τους τέως Υπουργούς Οικονομικών Αλογοσκούφη και Παπαντωνίου και τον τ. Υφυπουργό Χριστοδουλάκη ως υπεύθυνων για την οικονομική κατάρρευση της χώρας (πολλοί ήδη μιλούν για τη "Δίκη των Πέντε"), καθώς και τη διεξαγωγή εκλογών σε τρία χρόνια."
Δεν είναι αλήθεια ότι πολλά εκατομμύρια Έλληνες...
...θα περίμεναν και θα χαιρέτιζαν μια τέτοια είδηση από το BBCαπό τη ΝΕΤ...- απόψε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου